Zumba

Kunde äntligen dra i väg på veckans första träningspass! Oj vad skönt, hade kunnat hålla på minst en timme till. Magen har varit rätt så hyfsad i dag, inte toppenbra men tillräckligt bra för att man ska orka träna. Dock känner jag tyvärr att jag nog har en förkylning i antågande. Var ju förkyld innan julen och hade hoppats att det skulle räcka med den dosen, men tydligen inte. Så det är bara att instämma med flickan som började blöda näsblod: " E int i he eitta så er i ha ana!"
Just nu är mitt största dilemma följande: Skall jag ta ett ordentligt tag i mitt sockerberoende och strunta i fredagsgodis eller ska jag ta till en av alla ursäkter jag kan hitta på? (Dom är jag bra på...) Få se nu - jag har ett tentresultat att fira, jag har ju varit duktig och tränat i dag, det är synd om mig då jag håller på att bli förkyld, ja, ungefär så...
Sen kan jag ju förstås motargumenten också; FYYYYYY för socker, en massa kalorier, magen kanske blir åt skogen igen, högst troligen äter jag för mycket så jag börjar må illa och jag kommer att ångra efteråt att jag åt.
Ni fattar vilket dilemma va? Dagens i-landsproblem! :)
Hoppas ni har en riktigt trevlig fredagskväll i sällskap med nån ni tycker om!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort