Skööööönt

Har ledig helg, fredagen bestod av fredagsmys tillsammans med delar av min kära familj.
Lördagen steg vi upp tidigt, trots dåliga väderprognoser hade vi bestämt oss för en dag på sjön, regna om det så regna ville. Solen sken dock snällt när vi packade oss i svärfars Buster och styrde kosan mot Rågön. Där var moster L med familj som vi hann umgås med en stund innan de begav sig hemåt. Njöt en stund av vädret på bryggkanten, men gubben fick snabbt tråkigt så vi stuvade oss i båten igen.
Körde runt lite här och lite där i skärgården innan vi landade hos min farbror/fadder Eki o Gunilla. Vid det laget hade det blåst upp rätt så ordentligt men på baksidan av deras villa var det lä och solen gassade på. Njöt av vädret, sällskapet och gott dopp medan vi diskuterade bygg och resor och allt där emellan.
Sen ringde syrran och funderade om nån grillkväll vid deras villa så när det närmade sig kväll styrde vi kosan dit. Där var det lyckligtvis lä så tillammans med flertalet syskon, kusiner och deras gubbar och barn så njöt vi av en kväll med grillande, bastubad och simmande. Sent blev det och trött var man men känslan av att sakta puttra hemåt på ett lugnt hav och med en underbart vacker solnedgång var som balsam för själen. TACK alla för en underbar dag!
Idag har jag haft en riktig slappardag. Har tillbringat den mest i vägrätt läge på mammas soffa med ögonen mera eller mindre slutna. Känns som om det var precis vad jag behövde. Nu börjar solen våga sig fram igen så snart kanske man kan sticka näsan utanför dörren också. Känns som om jag verkligen har laddat batterierna för en ny arbetsvecka. Sen har jag bara tre arbetsskiften framför mig innan jag igen är ledig innan jag ska vaka i helgen. Hoppas att regnvädret dragit förbi tills dess och jag har ett par soliga lediga dagar att se fram emot.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort