Hej alla!

En ledig dag med strålande sol, vilken tur att jag ska ha packat ihop hela mitt liv i en massa flyttkartonger just i dag, annars hade jag ju varit tvungen att sitta ute i solen och njuta av vädret och ledigheten! Har varit i gång ända från halv nio i morse, tar nu min första paus, har hunnit med rätt så mycket men vill ändå inte riktigt bli kvitt känslan av att grejorna aldrig tar slut. Ska försöka packa så mycket jag bara hinner i två timmar till, sen kommer gubben hem från jobbet och då ska vi till huset för att städa. Eventuellt blir det också att flytta ett eller annat lass med lådor dit också, våran lilla lya börjar bli rätt så full.
Det skulle antagligen vara roligare att flytta om man såg mera fram emot att bo i huset sen, men eftersom jag nog hellre skulle ha stannat här i lägenheten, så känns det nog jobbigare än det annars hade varit. Vi kan ju bara hoppas att det blir bra i slutändan åtminstone, kanske känns det bättre redan efter i kväll om vi kommer oss bra i gång med städandet osv.
Nä, nu får jag väl fortsätta, lite svårt är det att veta hur mycket man ska packa ner, man måste ju ändå kunna leva någorlunda de närmsta dagarna. Som det ser ut i detta nu så flyttar vi troligen det sista på fredan, efter som vi båda är lediga då, eller ledig och ledig, jag ska ju i jobb till natten sen, men jag brukar i allafall inte sova nåt innan jag börjar vaka så det spelar ingen roll.
Kan ju säga att mitt sargade finger än så länge verkar ha repat sig ganska bra, tryckte ju fast den löshyvlade biten och den verkar ha vuxit rätt så bra fast, kan inte ännu röra fingret riktigt som vanligt, men det kommer väl ska vi hoppas.. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort