Jå hej bara...

Här flyger dagarna i väg så man inte alls hinner med. I dag är det redan torsdag och dagens skifte är avklarat. Med andra ord har jag bara ett morgonskifte kvar i morgon innan jag kommer att vara ledig i hela TRE dagar!! Kommer att tillbringa helgen norröver och sedan troligtvis stå med näsan i packlådorna hela måndan. Om det blir som gubben vill borde vi flytta eventuellt nån gång i midsommarhelgen. Om inte blir det nån av de därpå följande dagarna.
Vill annars passa på och göra lite reklam för glasskiosken nere vid Vasklotbron. Vi tog oss dit på en promenad i förrgår kväll och köpte glass. Ni vet ju hur det är i dagens samhälle, glassen blir dyrare och dyrare och glassbollarna mindre och mindre. Så naturligtvis tar man ju TVÅ bollar när man beställer glass. Vilket vi ju gjorde men du milde vilka glassbollar! Nästan så man skämdes där man gick med en MEGAglass i handen. Men glassmonster som man är så nog slank den ner alltid. :)
Nu ska jag passa på att vila en stund, gubben har kvällskifte och jag sov väldigt lite och dåligt i natt. En stressig dag på jobbet gör ju en inte direkt piggare heller. :)
Hoppas på varmt och vackert väder till helgen, det tycker jag att jag vore värd! Ha det gott!

Kommentarer
Irene

Ja vi vasklot broe i di int kniido på glass, som di ir på ti flesta adär ställ. Måst no koma tid å köp glass nagang i somar...(= å häls på är i "nya" huset på sama gang!

2010-06-18 @ 08:35:32
Marika

He ska ni absolut göra! :)

2010-06-18 @ 20:06:50

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort