Tillbaka i Vasa

Har just kommit tillbaka till Vasa efter ett par dagar norröver. Har kvällsskifte i kväll och borde hinna med ett och annat innan dess. Min systeryster Eva och kusinerna Linda och Tina är på väg hit på shoppingdag så jag hoppas hinna umgås lite med dem innan jag är tvungen att åka till jobbet.

I förrgår var min kära mor och jag på en snabbvisit och besökte Sara, Jimmy, Kevin och deras nykomling. Endast fem dagar gammal, så ofattbart liten och alldeles underbar! Ens hjärta smälte ju direkt! Jag fick bara än en gång konstatera att jag nog utbildar mig till ett av världens bästa yrken. Tänk att få spendera dagarna med att välkomna dylika små underverk till världen! Att det sedan är ett par år ännu tills dess och att det ju inte är nån självklarhet att man får jobb som just barnmorska, det ska vi inte tänka på så mycket i dagsläget.. ;)

Fick även "ärva" ett antal flyttlådor av dem så i mån av ork och lust ska jag nu småningom än en gång börja plocka ner mitt liv i lådor. Blir fjärde gången på fyra år som jag flyttar, så småningom kanske man börjar ha vanan inne. Har lyckligtvis försökt att bara ha fram det nödvändigaste här i lägenheten, så en stor del av våra saker finns färdigt nedpackade i förrådet och är således bara att flytta från ett ställe till ett annat. Men nog antar jag att jag har x antal timmar med packande framför mig trots allt. Nåja, en sak i taget.

Har nu fyra dagar sjukhusjobb framför mig innan det blir tisdag eftermiddag och jag igen får ställa mig iväg norrut. Har två lediga dagar i mitten på nästa vecka och dessutom inplanerat en tjejkväll på tisdag. Har inte kunnat var med på flera tjejträffar i rad nu så det ska verkligen bli roligt! Sen får vi se hur det blir med mina lediga dagar. Har redan blivit erbjuden jobb dessa dagar, så om jag bara orkar så kanske det blir min kära korvfabrik igen. Efter det är det bara ett par dagar tills min älskling kommer hem igen! :)

Nu ringde syrran att de har kommit till Vasa och är på kommande hit till oss. Ni ska ha en riktigt skön helg och jag hoppas att åtminstone ni har ledigt så kan ni njuta för min del också! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort