Den här veckan...

...hann jag ifatt redan på tisdag! Det tar sig, sa pyromanen! Har varit på en liten rundvandring till centralsjukhuset och får vara glad över att man ens hittade ut ur den labyrint av gångar som fanns där. Undrar om man nångång får klart för sig hur man ska gå för att komma rätt. Hämtade även ut skåpnyckeln, så det är klart innan praktiken.
Nu borde jag svänga ihop en makaronilåda innan jag drar iväg ut på en promenad i det vackra vädret. Har varit ledig hela dan med undantag av den frivilliga rundvandringen men förutom att jag diskat ett berg med smutsdisk efter gubbens "kockande" i går så har jag inte gjort mycket annat vettigt.
I morgon ska vi på studiebesök och sedan ska vi ha ett seminarium med lite grupparbetspresentationer, sedan drar jag iväg norrut för att jobba på min kära korvfabrik. Natten till torsdag kommer också mina kära parenteser hem från Thailand, har inte träffat dem på nästan en månad nu. Sen på fredag så fyller min kära make hela 27 år så tills dess borde man väl ha svängt ihop nåt gott. Nån present tror jag inte han får, det är ju budget tider hos oss fram till dec. 2012... :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort