Trött i huvudet

har haft "simman" övningar hela dan och det känns verkligen som om huvudet vore alldeles fullproppat med info just nu. Nästan så man är allt yr efter dagens alla olika fall som skulle åtgärdas. Men roligt var det ändå trots att det var tungt och jag tror att det var jättebra övning inför morgondagens praktiska prov. Endast morgondagen kvar innan praktiken, känns nästan lite overkligt. Vart har den här vårterminen tagit vägen?

Borde ta och repetera alla mina hundratals papper inför morgondagen men är lite osäker på varifrån jag skall ta orken. Är också i valet och kvalet mellan ett gympass och en promenad. Borde verkligen gå till gymmet, alldeles för länge sedan sist och om man nu en gång har ett gymkort med fast månadsavgift borde man väl utnyttja det till fullo också. Å andra sidan är det ju underbart väder, det vill man ju inte heller slösa bort. Dock är det väldigt halt ännu längs strandpromenaden och är det inte halt så är det slask över hela vägen vilket innebär att min lilla vovve är mera svart än vit när man kommer hem igen. Dagens i-landsproblem alltså. :)
Ska försöka fundera ut nån vettig mat till i kväll också, samt inhandla den där jästen jag glömde igår, brödet börjar ta slut här hos oss, så det blir nog en bakdag här småningom. Brukar ni baka eller köpa bröd? De senaste månaderna har jag nog bakat med ett undantag då vi skulle ha hand om serveringen på ett bibelstudium. Jag tycker många gånger att det är godare med hembakt, dessutom är det ju billigare. Att det sen tar halva kvällen innan man är klar är ju en nackdel förstås.
I kväll har jag planer på att se en film som jag lånade av en klasskompis. Den heter "En sång för Martin" och handlar om en man som får Alzheimer. Jag har nog hört om filmen tidigare men aldrig sett den, så det ska bli intressant. Risken finns ju att en eller annan tår rinner innan filmen är över... :)
Ha en bra dag alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort