Fredagkväll - yeeehaa! eller?

Sitter i all min ensamhet här i Kållby och filosoferar. Farsan är på väg till Tyskland, morsan på kurs, gubben i Vasa, brorsorna med tillhörande på väg till Sverige, ena syrran packar ihop sina sista pinaler inför morgondagens flyttbestyr och den andra systern - ja hon har jag faktiskt inte riktigt koll på.. ;) Så här sitter jag nu och tycker lite allmänt synd om mig själv, men det går väl om med åren. Har varit i jobb i dag och skall en sväng dit i morgon också. Sen blir det att köra hem och ställa sig klar i all hast för att först hämta upp gubben från Oravais och sen gå på bröllop. Stressigt värre men förhoppningsvis så lyckas det.

I dag har jag varit och shoppat lite, det blev ett par sommarsandaler och en väska. Sandalerna var hur bekväma som helst trots att de hade en ordentlig klack, så jag ser fram emot att ha användning för dem i sommar. Väskan bara "måste" jag köpa för att den matchade skorna, haha! Nu tilll nästa problem - jag borde ju hitta kläder som passar skorna och väskan! :D Bloggar från farsans dator så jag kan tyvärr inte sätta upp några webcam bilder av skorna/väskan, men de var beige, så mycket kan jag avslöja.

På söndag är det morsdag, har ännu inte bestämt mig för om jag skall åka tillbaka till Vasa på lördagkväll eller på söndan. Gubben skall i vilket fall som helst tillbaka till Vasa senast söndag morgon för han är med på en konferens där den här helgen, men jag skulle gärna tillbringa morsdan här i Kållby. Dock ska jag ju till Vasa sen för mitt nattskifte som inleds på söndagkväll och eftersom gubben ju inte har nåt körkort så ska ju han också på nåt vis skjutsas till Vasa i nåt skede. Logostikproblem på hög nivå som ni hör! Nån som har en smidig lösning på det hela?

Nu borde jag ta mig i kragen, dra upp snoret, gå ut på gården och dammsuga ur vår bil, vilket i sanning inte har blivit gjort de senaste månaderna och det märks, det kan jag lova. Saknar bara den där lilla gnistan som behövs för att saker och ting ska börja hända, månne det beror på att jag ätit en massa godis redan i kväll? Hmmm... Som sagt, gör allt för att få en vacker RUND form till sommaren 2010 - eller hur det nu var.

Nä, nu gör jag det, här inne kan man ju inte sitta och uggla, ha en skön helg!


Mosters hjärta smälter, underbara unge!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort