Gäsp!

Kvällsskifte på lördag, morgonskifte på söndag och härligt varmt sommarväder på utsidan är ingen vidare kombination. Som om inte natten blir för kort annars, så hålls man vaken av alla våryra skränande fyllkajor som passerar under vår balkong. Kanske man borde investera i en slangbella eller nåt liknande?
I går var det alldeles underbart väder här i Vasa, som sagt hade jag ju kvällsskifte så det kändes nog lite surt att vara tvungen att åka till jobbet mitt när det var som allra härligast. Sov dessutom alldeles för länge, trodde jag skulle vakna av mig själv tidigare än jag gjorde så jag hade inte satt nån väckarklocka på morgonen. Vaknade av att nån irriterande telefonförsäljare ringde mig och bjöd ut en tidningsprenumeration, men jag vaknade ju då åtminstone.
Tog en promenad med Kira, men vi tänkte nog båda få värmeslag innan vi var hemma igen. Varm sol, ljumma vindar, hamnen full med båtar, ljudet av båtmotorer, vågor mot stranden och fullt med folk i shorts och t shirts, njutande av värmen. Åh, jag hoppas jag kommer att överleva den här sommaren, instängd i en liten lägenhet och med jobb upp över öronen. Jag ser verkligen fram emot nästa sommar, då vi förhoppningsvis flyttar tillbaka norrut igen. Borde dock försöka att inte tänka för mycket på det, det blir nog inte lättare att bo här i Vasa ett år till om man bara tänker på att få flytta "hemåt" igen. Dessutom vet jag ju att jag borde leva mera i nuet. Jag har ett kort på mitt kylskåp som ska påminna mig om detta, där står det: "Lyckan är inte målet, lyckan är resan dit!" Jag hoppas att jag ännu en dag ska kunna leva så, kunna se det fina i vardagen i stället för att hela tiden drömma om framtiden.
Ska direkt göra ett försök, och njuta av en liten liten tupplur med min kära make. (som är ledig och har sovit till halv ett i dag, hrrmmm... ;)  )
Hoppas ni har haft en fin helg och haft möjlighet att njuta av sol och värme!

Kommentarer
Åsa

Vilket bra ordspråk! :) Ibland får jag riktigt stanna upp och tänk att nu måst jag vara nöjd och njuta av livet som de är...och int alltid eftersträva de ena eller de andra!

2010-05-17 @ 08:35:49

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort