Håhhåå jajjaa...

Första dan på nya avdelningen avklarad! Blev väldigt bra emottagna och fullproppade med information, så hur mycket som nu sist och slutligen har fastnat får man ju fråga sig, men.. ;) Kan dock konstatera att nästa gång jag har en helt ledig helg är först runt 20:e juni. Avundsjuk någon? Kommer dessutom att jobba natten mellan midsommarafton och midsommardan, typiskt! Nå, man får ju hoppas på en eller annan tilläggsprocent åtminstone.
Har i övrigt haft en bra helg, intensiv som vanligt när man är norröver. Fredagskvällen tillbringades i Kållby och lördagen hann jag både via Näs på munkkokning, Holm på lägenhetsstädning och Jeppis på kusinträff. Söndan innebar först gudstjänst och sedan for vi till Dantti o Ninas. Full rulle alltså, men oj vad det har varit roligt att få njuta av våra underbara syskonbarn igen!
Hussjukan är svår, har ännu inte lyckats hitta nåt botemedel så vi fortsätter drömma storslagna drömmar och förtränger det faktum att vi nog inte kan flytta från Vasa på minst ett år ännu. Som sagt, lyckligtvis är det gratis att drömma!
Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg och att ni nu kan njuta av det vackra vädret!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort