Känslostormar

Vilken dag! :)

Jag har blivit ett syskonbarn rikare i kväll. Kevins lillebror föddes med kejsarsnitt p.g.a. att det inte gick framåt. En 10-poängs kille. (Vad annars med mig som moster, haha!) Jag har gått och sneglat på min telefon stup i kvarten under hela mitt kvällskifte för att se när det månne ska komma några nyheter från BB. Sen när jag äntligen fick beskedet att det var över så blev jag så glad och lättad att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Som tur var närmade mitt skifte sig sitt slut så jag kunde åka hem.

Hem ja, till min tomma lägenhet. Har tagit avsked av min kära make i dag och nu ses vi inte på två hela veckor! Han är för tillfället i Tammerfors och flyger därifrån i morgonbitti. Tre flygningar senare borde han förhoppningsvis befinna sig i Ukraina om han nu inte villat bort sig vid nåt flygplansbyte, man vet ju aldrig. Jag har nog varit lite nervös för hans skull, det har varit jag som haft koll på läget under våra resor hittills, han har mest följt med som bagagedragare. Nu ska han alldeles ensam ta sig till och helst också från Ukraina.

Därav alltså rubriken. Glädje å ena sidan och å andra sidan ensamhet och saknad. Tur åtminstone att jag har min lilla hoppetossa till hund som håller mig sällskap. Om nån annan har lust så får de gärna sticka sig in på visit också under dessa veckor, om inte annat så för att se om jag har allt förstånd i behåll fortfarande. Slipper inte norrut förrän på sent på onsdagkväll efter avslutat kvällskifte och sedan får jag snällt sätta mig i bilen och köra tillbaka till VAsa redan på torsdag kväll eftersom morgonskifte väntar mig på fredan igen.

Har annars haft en skön morgon/förmiddag med min käraste vän. Vaknade strax före åtta och efter en slö morgon gick vi på stan och handlade skor, shorts och andra nödvändigheter till hans resa. Tog även och lunchade på stan. Kotipizza, hälsosamt så det förslår. Hann ligga en stund och vila efter maten innan jag var tvungen att stiga upp och gå till jobbet. Hade kunnat betala en hel del för att få ligga kvar i min sköna säng, inkilad mellan gubben och vovven. :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla vad som hänt ute i världen under mitt kvällskifte innan jag sluter mina blå och samlar krafter inför morgonens arbete. Morgonskifte väntar, gäsp! :) Ha det gott!

Kommentarer
Malena

Grattis till systersonen!:)

2010-05-31 @ 09:07:50
Marika

Tack! :)

2010-05-31 @ 17:41:34

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort