Måndag

Det är tydligen måndag idag, men för min del kunde det vara vilken dag i veckan som helst. Sov som en kratta i natt, hade alldeles för varmt och min tupplur i går kväll blev en aning för lång och förstörde därmed min nattsömn något. Gick dock bra på praktiken trots att min handledare var sjuk. Känns bättre och bättre för varje dag som går, även om det ibland känns som att jag aldrig kommer att lära mig allt jag borde för att kunna vara sjukskötare/barnmorska i framtiden.
Måste bara passa på att skryta lite på min kära make. Han har varit ledig tre dar i sträck och servat mig med mat i dagarna tre. När jag kom hem i dag hade han dessutom diskat ett berg med disk, tvättat alla fönster på vår inglasade balkong, BÅDE på in- och utsidan och tvättat balkonggolvet. Dessutom stod maten på spisen när jag kom hem, inte illa eller hur?
Vi har tillbringat två och en halv timme på stan och jagat lite kläder åt gubben, jag hade mina nya sandaler som nog är bekväma, men att gå så länge i ett sträck första gången man använder dem är inte att rekommendera. Får hoppas jag klarar mig utan blåsor åtminstone.
Borde nu ta tag i min praktikuppgift, har lämnat det allt för länge nu och nästa måndag har vi praktikseminarium. Då har vi även praktikinfo om höstens praktik, jag hoppas att vi får veta var vi ska vara på för ställen. Nå, det är väl lika bra att jag börjar på hur trä det än smakar, det blir ju inte gjort av sig självt - tyvärr, får jag väl tillägga. Ha de gött!

Kommentarer
Malin

Hej Marika!

Roligt att du trivs på praktiken! Jag fick också bita i det sura äpplet igår och börja på med inlämningsuppgiften... Men mot förmodan så gick det rätt bra, bara man kommer igång! :)

Fortsatt trevlig vecka!

2010-05-18 @ 10:00:10
Hemsida/blogg: http://www.malin-envitdrom.blogspot.com/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort