Hej hej!

Tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg så att ni ser att jag nog lever ännu. Har avklarat två dagar på nya praktikstället och det känns riktigt bra hittills, får pröva på och göra saker och inte bara sitta och titta på och det känns bra.

Jobbade ju vid Snellmans i fredags, kändes att det var en tid sedan jag senast var i jobb, men jag hoppas att jag fick mina uppgifter någorlunda uträttade. Efter arbetsdagens slut drog Sonja och jag ett boxningspass innan vi åkte hem vilket resulterade i ett par lår med rejäl träningsvärk i hela helgen. På lördagskvällen visste jag inte hur jag skulle ta mig upp eller ner från wc-stolen och då börjar det bli illa.

På lördagen var vi först på gudstjänst och sedan tillbringde vi dagen tillsammans med syskon och syskonbarn. Guitar Hero talangerna återuppväcktes efter ett par veckors vila och dagen avslutades med lite Alias. Synd bara att gubben och jag är så bra på det att ingen vågar ställa upp på en match. ;)

På söndagsmorgonen väcktes vi av morsan som frågade om vi också hänger på till Tuuri. Mamma, pappa, Sara, Jimmy, Kevin, Pontus, David och jag packade in oss i husbilen och åkte iväg. Vår ansträngda ekonomi tillät inga större utsvävningar vad gäller shoppandet men det var ju hur som helst roligt att gå och titta sig runt lite. På kvällen hade vi tänkt göra en visit hos Davids föräldrar i Näs men svärmor var i jobb, så det får vänta till en annan gång. Vi var ute och körde en sväng i stan i allafall för att jag skulle vara säker på vart jag egentligen skulle på måndagsmorgonen och sedan var vi och tittade lite på hus. Resten av kvällen spenderades i Kållby där alla mina syskon och syskonbarn var samlade. Fullt hus kan man lugnt säga!

I går var då min första praktikdag som gick alldeles utmärkt och efter att ha samlat lite krafter i soffan så blev det en länk med morsan. Har så problem med ryggen när jag springer utomhus, men i går försökte jag att verkligen tänka på min hållning och det kändes faktist lite bättre. Har en tendens att luta mig lite väl mycket framåt, vilket resulterar i att jag blir så spänd mellan skulderbladen och inte kan andas ordentligt. Ska försöka trycka in flera länkar ännu i veckan för att se hur det känns.

I dag har kära lillebror och jag varit och spelat badminton. Det var riktigt roligt, men teknikmässigt var vi väl inte de mest framstående i hallen. Fast huvudsaken är väl ändå att man har roligt och rör på sig. Lite väl dyrt tyckte jag att det var, 14 € för en timme, men rike lillebrodern stod för kalaset så jag ska väl inte klaga. :)

Vad annars? Gubben har varit på ännu en arbetsintervju i dag, så där har ni ju nåt att hålla tummarna för. I övrigt har jag inte mycket att komma med. Ska väl ta och spela lite Guitar Hero, allt för att slippa ta itu med examensarbetet. Har nog fått slarvat med mig böckerna och borde i sanning ta och börja engagera mig, men var har jag glömt motivationen? Om nån hittar den får de gärna återlämna den till mig, men någon hittelön vågar jag inte lova.

Ha en skön fortsättning på kvällen!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort