Konstigt nog

så kan det vara riktigt roligt att läsa på tent, bara ämnet är intressant! Har läst i flera timmar på mödravårdstenten och det känns riktigt bra. Har ju ännu morgondagen på mig att läsa så det kommer nog inte att bli några problem. Sen kan det bli värre med den andra tenten som är barnets, den ungas, den vuxnes och den gamlas hälsovård. Har tyvärr inte haft den mest inspirerande läraren i det ämnet, så det har blivit att man varit borta de flesta gånger. Inte min stil att "skolka", men ibland orkar inte ens jag. :)
I morgon väntar lite skoljobb hos Frida, vi ska fixa ihop vårt arbete i utvecklingspsykologi, sedan ska vi och göra en god gärning, nämligen ge lite blod! Hoppas mitt hb har kommit igen sig sedan i somras, mätte en gång i jobbet och då var det mycket lägre än jag vanligtvis har. Mådde i och för sig inget vidare överhuvudtaget då, så jag vet inte om det kan ha inverkat.
Ringde idag till min kommande praktikplats och kollade lite när jag skulle komma och så, skönt att ha det ringandet undan, björnar och höjder går väl an, men att ringa hör nog till något av det värsta jag vet. Borde man börja på någon terapi? ;)
Nu ska jag söka mig ner till tvrummet, missade förra veckans biggest looser, men ikväll ska det inte missas. Blir så inspirerad till att träna när jag ser det programmet.
Ha en skön måndagskväll alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort