Måndag igen

Jag tror jag har börjat minst vartannat blogginlägg den senaste tiden med att jämra mig över hur fort veckorna rinner iväg så jag kan ju inte vara sämre den här gången heller, allvarligt talat - hur hinner folk med i svängarna? Jag har redan hunnit avverka mera än två veckor på praktiken, det är en månad kvar till jul och jag har snart avverkat två och ett halvt år av mina studier. Helt otroligt, känns som att jag bara följer med i strömmen och hjärnan hinner inte alls med. Det är inte helt utan att man nästan får panik mellan varven.

Har haft en fullspäckad helg som vanligt, men nästa helg har vi bestämt oss för att ta det lite lugnare. I stället för att gubben ska köra hit ( och somna vid ratten som han gjorde i fredags - tur att de har räfflade mittlinjer längs riksåttan som väcker trötta förare), så kör jag till Vasa och så spenderar vi helgen där. Ska försöka julstäda lite och fixa fram lite julsaker för att få den rätta stämningen i kåken. Sen på söndagmorgon är det första adventsgudstjänst. Jag hoppas verkligen att jag klarar mig utan någon förkylning tills dess så man får stämma in i Hosianna för full hals.

I går var vi på lilla Leons dop. Jag borde verkligen ta och bjuda er på lite bilder av det lilla underverket men jag har blivit så fruktansvärt lat vad gäller fotograferandet, har inte haft fram kameran sen vi var i Ruka. Innan dess vet jag inte när jag skulle ha fotat. Senaste södernresa tog jag ju inte ett endaste kort, har tänkt stjäla de bästa av farsgubben så är jag inte helt utan.



Hittade en gammal bild på farsans dator, titta vilken sötnos vi hade fått för tre år sedan. :)


Kommentarer
Anonym

Haha :D



Söt kira!

2010-11-22 @ 16:02:59

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort