Pepparkaksbagare

Mor min och jag har bakat pepparkakor i kväll, misstänker det räcker för hela julhelgen och ett halvt år till efter det. :) Har inte "hunnit" med nåt riktigt stickade de senaste dagarna, i går var vi och hälsade på hos syster yster och hjälpte henne att få lite ordning på torpet, medan karlarna byggde för fulla muggar. I dag var det då bak på schemat, för att inte tala om vilket arbete jag hade med att så snabbt som möjligt få bort Davids lön från kontot. Tänk vad hemskt om det skulle börja samlas pengar där! Lyckligtvis hade vi en hel hög med räkningar som väntade så hans månadslön hann inte börja samla damm på kontot den här månaden heller. I bland är det bara för underbart att vara studerande. Speciellt när det kommer till den ekonomiska biten.

Men jag ska inte klaga, här lever jag som en prins hos mor och far, ännu två veckor får jag njuta av deras hulda omsorg innan jag är tvungen att börja leva ansvarsfullt igen. I morgon får jag träna lite på att göra nåt själv, för då praktikdagen är slut ska jag sätta mig i bilen, hämta upp min bebis (läs: hund) och sen kör vi till Vasa för att tillbringa helgen där. Ska bli otroligt skönt att få sova i egen säng. Att få sova med gubben utan att trängas på 90 cm är heller inte helt fel. Största delen av helgen misstänker jag dock kommar att gå i städandets tecken. Gubben har nog inte rört dammsugaren under dessa tre veckor om jag känner honom rätt. Sen vill man ju gärna få upp lite juligare gardiner och kanske en ljusstake i fönstret eller så. Lite julkänsla ska man väl lyckas få till bara man orkar lägga manken till. Om nån vill anmäla sig frivilligt för lite julstädning så tackar jag inte nej. :)

Nu ska jag dricka en liter vatten eller två, sen ska jag sitta en liiiiten stund och sticka innan det får bli natt för min del, har inte sovit en ordentlig natt på hela veckan och det känns vill jag lova. Vore jag smart dök jag direkt i säng nu, men jag har väl aldrig varit direkt känd för min smarthets skull.

Önskar alla en trevlig helg, om jag kommer mig för att städa så mycket som jag har tänkt hinner jag nog inte med mycket blogguppdaterande den här helgen. Men å andra sidan brukar bloggandet locka mycket mera då man har en massa annat som borde göras, så vem vet - det kanske dyker upp ett inlägg eller två under helgen ändå.

PS. Kan bara inte låta bli att nämna dagens bästa. Var på hembesök hos en tant och hon diskuterade med min handledare om hennes barnbarn. Sedan vänder hon sig till mig med frågan - "Har du några barnbarn?" Jag måste medge att jag hade liite svårt att hålla mig allvarlig när jag sade att -Nej, det har jag nog inte.
Mycket ska man väl få höra ännu innan öronen ramlar av. Jag har nog ända sedan jag var i yngre tonåren fått höra att jag ser äldre ut än jag är, men inte hade jag trott att jag ser gammal ut ändå. Fast å andra sidan så har ju min mamma barnbarn och jag tycker hon ser rätt så fräsch ut. :)


Kommentarer
Sara

Hihihi!! Den va bra!!! :) Men du kan no va lugn, du siir int alls gambel ut!!

2010-11-26 @ 10:12:42

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort