Stickeli stick

Sov som en kratta i natt så mina ögon har varit mera eller mindre i kors hela kvällen, men detta faktum till trots har jag lyckats färdigställa Pontus tröja. Nu återstår bara x antal trådar att fästa, men jag tror jag överlämnar det åt min kära mor. Det är inte det att jag inte kan göra det, men jag tycker bara att det är så fruktansväääärt tråkigt!

I morgon ska jag på träff med ett par av mina galna kusiner och mina systrar, ska alltså ha svept ihop en tonfiskpaj efter avslutad praktikdag, vi ska hoppas det går utan missöden. Ser fram emot en trevlig kväll i goda vänners lag.

Har sju skiften kvar innan jag ska byta praktikställe. Känns som att jag inte vill byta, trivs så otroligt bra och jag är den typen som tycker att det bara är fööör jobbigt att börja på nya ställen, med en massa nya människor osv. Helst av allt skulle jag bara snabbspola den första veckan på ett nytt ställe, tills man kommit lite in i nya rutiner och hittat sin plats. Kanske är jag bara lite bekväm. :)

Nu tror jag att jag ska göra något riktigt smart och lägga mig i tid för en gångs skull, ska man orka "garva läppen av sig" i morgon måste man ju vara utvilad. Haha! Godnatt! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort