Fre-e-edag, shalalalala

Sovmorgon - ah! :)
Har nyss fått avnjuta frukost i lugn och ro, nu ska jag fixa till plejset lite, packa lite kläder och när gubben kommer hem så sticker vi i väg norrut över helgen. Åh, vad jag saknar alla mina söta ungar, känns som år och dag sen man sett dem senast.
Ska till banken och snacka lite billån också, såna där mindre trevliga saker, men det kan inte hjälpas. Vi fick åtminstone ett bra pris för vår Audi från försäkringsbolaget så vi får väl vara nöjda med det i allafall. Sen är det bara att vänta på våran nya bil, hoppas att det inte räcker så länge innan vi får den, jag kör inte gärna med Mazdan. Jag gillar bara inte den där känslan av att inte veta om man kommer fram eller inte. Visserligen är det ingen garanti för det heller fast man kör med en bättre bil, men chanserna är åtminstone större. :)
Nej, nu måste jag sätta på ett kol så att det är roligare att komma hem sen på söndag. Det är sååå trist att komma hem om stället är alldeles upp och nedvänt. Sen ska jag hinna gosa lite med min söta vovve också. Hoppas att ni har en riktigt skön helg!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort