Hallå??

Var är det storartade hyllningsmottagandet när man sticker sig norrut så här över kvällen? Hade ju förväntat mig minst en tio personers mottagningskommitté med ballonger och banderoller. Varför inte en trumpetfanfar också?

Men nej, gubben lämpade av mig i Kållby och stack sedan i väg med några vinterdäck till sin syrra, morsan har stuckit till frissan, lillebror har slocknat på vinden. Så - här är bara farsgubben och tre galna hundar mitt sällskap. Nåja, det är väl inte så bara det heller, men lite syskonbarn skulle inte sitta helt fel.

Är förresten ledig i tre dar nu, vilket ju inte är illa, men med tanke på vad jag ska ha gjort under dessa tre dagar så undrar jag om man kan kalla det ledigt. Ska försöka skriva ihop nåt vettigt till ett skolarbete om utvecklingspsykologi och läsa på två tenter som vi har nästa vecka. Bara en vecka (3½ skoldagar) kvar innan det är dags för nästa praktikavsnitt. Sju veckor kvar till mitt jullov med andra ord. Tre veckor jullov, ni får gissa vem som kommer att njuta! :)

Nu ska jag försöka överge datorn och leka social en stund. Ha det gott!


Kommentarer
Anonym

OTROLIGT ÖVERDRIIVET UUTPUMPAT JÄÄRNTILLSKOTT!!! E DU NORRÖVER??? Å ingen meddelar nått...ja satt eismend heila kvälldi å deppa, voi hohho tå ja sko a veta så sko ja ha komi å rivi ställi!!:D H/ Eva

2010-10-29 @ 11:33:43
Marika

Jå just så.. :( Vi var no bara tär ca två o en halv - tri tiimar, men no sko ja ju jään a råka er! Vi får ta i på nyytt, ja komber norrut naagang tär seint på torsdaskvälldi å saan er i läng tills ni slipper me :)

2010-10-29 @ 14:08:50
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort