Resuscitation

I dag har vi övat på återupplivning hela dagen och det har varit hur kul som helst, men nu när man väl är hemma så känner man hur trött man är. En massa små saker som man skall komma i håg. Det roligaste var nästan att intubera, men vissa av dockorna var rätt så krångliga då det gällde att få tuben i rätt strupe. Hoppas det går bra nästa gång i alla fall, för då har vi återupplivning som praktiskt prov.
I dag skall jag baka bröd har jag tänkt, har bibelstudium i kväll och det är vår tur att ha hand om serveringen. Det är flera månader sen jag bakade bröd senast, jag var riktigt duktig på det för ett par månader sedan för då köpte vi nästan aldrig bröd, men jag kom av mig i nåt skede. Dessutom äter jag helst rågbröd och det bröd jag brukar baka innehåller rätt så mycket vetemjöl, så jag har använt hälsosamheten som argument för att inte behöva erkänna att latmasken har tagit överhanden. :)
Nu väntar Kira vovven och jag på att gubben ska komma hem, undrar vad vi ska koka ihop för mat i kväll? Laxen är tyvärr uppäten nu, så valet ligger mellan korvsoppa, kålsoppa och hönsgryta. Misstänker att det blir nån soppa eftersom hönsgrytan tar rätt så länge att göra och vi ska ju som sagt bort i kväll, men jag trot gubben får bestämma ( och helst kocka också :) ).
I morgon är det redan fredag! Gubben ska jobba på lördag så det blir eventuellt en Vasahelg för oss den här veckan, men han har kvällsskifte på måndag och jag är ledig så kanske det blir en kort avstickare norrut i alla fall, återstår att se.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort