Back to school

Efter en ledighet på nästan två hela veckor. Kom rätt så snabbt in i rullorna igen, kändes skönt att man åtminstone i en kurs lite hölls på spåret ännu. Uppgiften vi fått i den kursen var heller inte sådär överdrivet svår, så med en sista liten kraftansträngning så kommer det att lösa sig. I övermorgon har vi den andra delen av kursen, den missade jag mera av under resan, så få se hur borta jag är då.
Sen fick jag tag i ännu en bok till nästa veckas tent, vilket kändes skönt, det är så frustrerande när det inte finns tillräckligt många ex av en bok de gånger man har nån tent. Vart räcker väl fem - tio ex om klassen består av tjugo vetgiriga studerande? Nå, nu borde jag ha läget någorlunda under kontroll, bara jag tog mig tid att öppna dom där böckerna också och sen helst läsa lite ur dom. Borde passa på den här veckan för från och med nästa vecka är det i sanning slut på mjukstarten, full rulle med tidiga morgnar, blir trött bara jag tänker på det. MEn vi börjar med en ny kurs, en praktisk kurs den här gången, hoppas den är intressant.
En smärre mindre trevlig överraskning fick jag nog uppleva idag, men förhoppningsvis kommer jag nog att klara mig ändå. Bara sju veckor kvar till praktiken och efter sportlovet börjar ju vår inriktning. Det gäller att orka de sista veckorna bara. :)
Hade en trevlig helg norröver. På fredagskvällen drog mor i huset, Sonja, Sofia och jag ut på äventyr med husbilen. Vi körde runt lite här och där och stannade till sist vid Lappajärvis strand där vi avnjöt riskakor med ost. X antal kilometrar och skrattattacker senare var vi hemma igen vid en tiotiden på kvällen. Satt uppe och kollade lite på tv men stupade snart i säng och sov som en stock nästan klockan runt. Skönt!
På lördagseftermiddan kom gubben från Vasa och vi for på vår fadderson Zacharias kalas. Han fyllde hela sex år under tiden vi var på resa! Tänk vad tiden går fort, det känns inte alls så länge sen han bara var ett litet knyte i famnen på en. Han föddes en knapp månad efter vårt bröllop och är vårt äldsta fadderbarn. Roligt var det också att träffa Davids familj, många var det rätt så länge sen jag träffade sist.
Efter att kalasandet var avslutat så drog vi vidare till Dantti o Ninas. Som vanligt drog våra diskussioner långt in på natten så vi kom oss hem senare än sent. Tack för att vi än en gång fick gästa ert hem och störa er nattsömn! :)
Söndagen bestod av söndagslunch i Näs, en mindre lyckad parningsresa för Kira, 50-års kaffe för min kära far och som grädde på moset pizza- och filmkväll hos Robbi och Mia. Strax efter midnatt var vi hemma i Vasa och stupade i säng för att orka med skola och jobb i dag. David hade lyckligtvis kvällsskifte så han fick lite sovmorgon. Kira lämnade ännu hos mina föräldrar, ska i dag göras ett nytt försök om parningen skulle lyckas. Håll tummarna för att det går vägen, det skulle vara så roligt med en kull söta valpar. :)
Det här blev ju en hel roman nu igen. Hoppas ni orkar traggla er igenom den även om mellanrummen mellan styckena försvinner i samma sekund man trycker på "Spara & publicera" knappen. Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort