Hej Eva!

Detta inlagg ar helt och hallet tillagnat min lillasyster Eva som onskat det.
Om man bortser fran det faktum att vi saknar er har och att vi idag har slosat bort en vacker dag pa en meningslos batutflykt sa har vi det riktigt skont har. Vi simmar och solar och simmar och solar och dar emellan ater vi gott och turas om att forsoka trosta smakinkiga barn. :)

I morgon ar det var sista dag har, har inte kollat in de senaste vaderleksrapporterna men de vi kollade for ett par dagar sen varnade for regn, vi ska hoppas att det har hunnit andras.

Dagens batutflykt var som sagt nog en felberakning fran var sida, vi skulle se pa nagra grottor, simma vid en vacker strand och sedan forsoka bonga skoldpaddor. Grottorna var visserligen vackra, men inte overdrivet "wow"framkallande. Sedan gick solen i moln lagom tills vi kom till stranden och skoldpaddorna var det bara David och Jimmy som hann fa en halv sekunds glimt av genom batens glasbotten. Sen som pricken pa i:et glomde jag Davids handduk i bussen nar vi steg av, den han fick i present forsta gangen vi var pa sodernresa och han fyllde ar. Vi ska hoppas att han kommer over sorgen. :P

I morgon har vi planer pa att pressa det sista ur solen, sen pa kvallen ska vi ha kalas for farsgubben och Kevin som fyller pa onsdan. Nu ska jag hoppa i vart bubbelbadkar och frascha upp mig lite, sen blir det en tur pa stan for att fylla pa magen.

Manga kramar till dig syrran, vi ses snart!

Kommentarer
Anonym

Ååååja....jag känner mig hedrad!:) Jag tackar å bockar och fortsätter att vänta på heljen...:) Många kramar/ Eva

2010-09-13 @ 17:31:29

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort