Keskiviikko

I dag är det ju mittiveckandagen. Keskiviikko alltså.
Jag har avklarat en skoldag med föreläsningar i forskning och utveckling, den nästsista av det slaget dessutom. Idag hade vi också en brandövning i skolan, så brandlarmet gick nån gång där vid tio tiden och då var det bara att söka sig ut så snabbt som möjligt. Fick stå ute och frysa några minuter innan man slapp in igen.
Sen satte jag på mig spenderbyxorna och drog på stan. En liten timma senare var jag ett par Asics löpskor, ett par Colombia vandringsskor och ett microfleeceunderställ rikare. Samt x antal euro fattigare. (Vill bara förtydliga att spenderbyxorna är ett uttryck för att man slösar pengar, inte bokstavligt talat några byxor. Även om jag naturligtvis hade ett par byxor på mig och dom nog kan anses vara rätt så spända. :) )
Väl hemkommen så håller jag på att tillreda någon form av hönsgryta. Har haft broilerlåren i ugn, kokat ris, benat ut köttet (något av det äckligaste jag vet är att peta ut köttet på broiler, uäck), blandat det hela med en sås gjord på kokosmjölk, smaksatt med salt, curry och lite annat smått och gott och nu står hela härligheten inne i ugnen och ska förhoppningsvis kunna ätas småningom. Någon kock blir jag aldrig, det är bara att konstatera, men när man gör allt för att skjuta på tentläsningen, då går även matlagning an.
Ikväll kommer troligtvis Martin och Soffi hit. Kul med besök såhär mitt i veckan, det är vi inte bortskämda med. Här hos oss gäller ju som vanligt öppen inbjudan, så det är bara att slå en signal om man är i närheten och tycker man har tid att sticka sig in en sväng.
Nu ska jag nog läsa lite på tenten i allafall, medan jag väntar på att maten ska bli klar. Gubben har sitt tredje kvällskifte denna vecka, det börjar kännas lite väl långtråkigt med dessa ensamma eftermiddagar. Har ju inte haft nån skola på eftermiddagarna denna vecka, så timmarna fram tills han kommer hem har nog känts väldigt långa.
Hoppas ni har haft en fin dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort