MUMS

En ordentlig "karaportion" men den kändes välbehövlig vill jag lova. Maletköttbiffar, röra med zuccini, tomat, champinjoner och vitlök samt keso. Nam, nam, nam... :)
Efter en natt med usel sömn cyklade jag till skolan i morse för att möta upp Anette och lilla Noah. Vilken sötnos han var, så runda och goa kinder! :) Där hade vi möte med vår lärare och kom fram till att vårt slutarbete skall handla om hur man stöder och bemöter föräldrar som får veta att deras väntade/nyfödda barn har särskilda behov. Ungefär nåt åt det hållet åtminstone. Det ska bli riktigt intressant, ser fram emot att komma igång på allvar. Var via biblioteket och sökte lite böcker och bläddrade i lite tidsskrifter. Verkar inte vara det allra lättaste att hitta nåt om, men vi hittade ju åtminstone nåt att utgå ifrån.
Gubben var på arbetsintervju i dag och glömde ( fråga mig inte hur det är möjligt ) att hämta Kira från mamma och pappas. Jag som redan hunnit sakna henne de här två dagarna hon inte varit hemma. Det hör liksom till att hon ska svassa runt här och halvt vara i vägen hela tiden. Min lilla sötnos. Gårdagens försök hade förresten inte heller varit vidare lyckat visste min moster att berätta då jag träffade henne i biblioteket idag. Få se om det löns att pröva flera gånger nu eller om vi ska vänta till nästa gång hon löper.
När skolan sen var färdig cyklade jag till Byggmax för att hämta bilen, naturligtvis började det regna men jag hade ju min nya regntäta vindtäta jacka så jag klarade mig ändå någorlunda. Hoppas bara att det slutar regna innan kvällen, vi ska ut och gå på vandringsleden i Kuni med klassen, man vill ju helst inte regna bort. Stövlar och nya dräkten är nog dock ett måste.
Oj, det här blev ett hoppigt inlägg, från det ena till det andra och sen tillbaka igen, men det är lite så jag fungerar också, nu håller jag på att frysa bort här. Har inte fått det här med värmen i huset riktigt på klart än, i somras var det kokhett här och nu fryser man tårna av sig. Vågar inte tänka på hur det ska bli i vinter. Brrr...
Snart är det helg, då åker vi till Ruka, sen efter det får det nog bli lite lugnare på resfronten ett tag har jag på känn. Om inte annat så sätter nog vår tunna plånbok stopp för några vildare planer.
Tack för ordet, nu ska jag ta en dust med boken Forskningmetodikens grunder. I går kom jag mig 26 sidor, sedan somnade jag. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort