"Aktiv"

I dag är det min lediga måndag då jag skulle vara aktiv och riva klart medan gubben är på jobb. Dock har min kära make bokat in ett verkstadsbesök för min del, då vår bil behöver skos om till sommardäck. Så nu sitter jag i stället i Kållby och fördriver tiden till klockan två då jag får hämta bilen från verkstan. Hoppas jag inte blåser bort bara när jag ska promenera tillbaka. Att gå hit gick bra, jag hade vinden i ryggen, men nu viner det för fullt så jag antar jag får gå i nittio graders vinkel för att inte blåsa bort. Risken är ju stor med tanke på vilken lättviktare man är... ;)

Gårdagen då? Blev bjudna på söndagslunch i Kållby och när vi fick höra att Kevin & Co. var på väg hit kunde vi ju inte förmå oss att åka någonstans, så det blev att vi spenderade resten av kvällen här. Delvis framför Singstar och jag "sjöng" (kråkan är ingen sångfågel...) Abba tills jag var alldeles hes.

Gubbens rygg är nog bättre redan så jag hoppas på att vi kan fortsätta skivandet av väggarna när han kommer hem från jobbet. Det är ju roligare med sånt som visar resultat än att bara riva ner det gamla. :)

Dessutom är ju detta veckan med stort V! Någon gång den här veckan, senast i början på nästa så borde ju Kira få sina valpar! Hon börjar nog bli en riktig tjockis vid det här laget så få se hur många som riktigt gömmer sig därinne! Det är så roligt och spännande, men jag kan ju förstås inte låta bli att oroa mig över om allt kommer att gå bra och om alla kommer att vara friska. Det värsta skulle ju vara att Kira inte skulle klara det, men redan om någon valp inte skulle må bra eller vara missbildad och man blir tvungnen att avliva den - fy, hemska tanke! Men det är ju sådan jag är, tar ut problemen i förskott. Ni får hålla tummarna för att det går bra!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort