Full rulle lördag

I dag har vi åkt runt och jagat lite offerter på kök och köksmaskiner. Ska bli intressant att se om det går att pressa ner priserna, jag tycker allt blivit mycket dyrare bara sedan vi renoverade Varggropen för några år sedan! Sen började vi på och rev på övre våningen, väggarna var överfulla med spikar och sen skulle ju alla möjliga gardinstänger, rullgardiner och blombräden skruvas ner. Listarna revs bort och nu är det mesta klart för att börja spika fast nya gipsskivor på väggarna. Köket river vi inte helt innan det är dags att sätta nytt golv.
.
Ett mindre bakslag fick vi när vi skulle testa vår spis i spisrummet. Eftersom värmeelementen endast är inställda på ca 15 °C så är det rätt så svalt, så vi tänkte höja värmen med att elda lite lister. Dock började det ryka in alldeles förfärligt och vi (läs: gubben) började försöka justera spjället fram och tillbaka, men inget hjälpte. Rök kom ut ur varje springa på spisen, brandvarnaren tjöt i högan sky och jag fick öppna ytterdörren och vädra. Efter många om och men och smärre rökförgiftning så hittade vi äntligen det rätta spjället, gömt ovanpå spisen och se - plötsligt hittade röken sin väg upp genom skorstenen!! :)
.
Robbi, Mia och Teah var på en första inspektion i vårt nu rätt så stökiga "hem" och då vi skulle visa dem bakgården fick vi en trevlig överraskning. På åkern bakom vårt hus så gick en flock med rådjur och betade. Jag hann tänka att det var en flock med harar, sedan märkte jag att de hade lite väl långa ben för att vara harar och kunde konstatera att det var rådjur. Dags för nya (starkare) glasögon månne?
.
Nu sitter vi här i Kållby och här är också Eva, Tobbi, Moah och Leon samt Robbi, Mia och Teah. Alldeles strax ska vi åka tillbaka till Lepplax och sova en natt till. Hoppas det är lite varmare och att vi sover gott. I morgon bitti ska vi på gustjänst i Vasa så det gäller att inte försova sig. Hoppas ni alla haft en trevlig lördag!
.
Ps. Bilder kommer småningom, har tagit "före" bilder i dag och vartefter framsteg sker så lovar jag att ni ska få följa dem här på bloggen!


Kommentarer
Linndaa

Ni verkar vara hårt på gång.. Vi ser framemot bilder! ;)

2011-04-10 @ 07:54:52

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort