Glada vappen! :)

Jag är väldigt strandsatt för tillfället, vi har dåligt med fungerande internetuppkoppling här ute på landet. :) Men jag lever och mår trots bristfällig blogguppdatering. Jag har varit i jobb på hemsjukvården torsdag och fredag och det gick riktigt bra fast jag var lite nervös innan. Jag kom ändå i håg rätt så mycket, mera än jag trodde jag skulle, så det var roligt. Jag skall två dagar nästa vecka också, samt ett par gånger senare i maj, när det bara passar med skolan och så. Aldrig fel med lite extra slantar.
.
Här i stugan vår så håller vi på och renoverar för fullt. Vi varvar skivande, spacklande, slipande och målande om vartannat och lite i taget knatar vi oss framåt. Roligt det också. Vi får både golvmattan, köksmaskinerna och köket den sista veckan i maj, så tills dess ska vi försöka få alla ytor klara, förhoppningsvis lyckas vi.
.
Lille Fritjof växer och mår. Magen hans är rund som en tunna så det är nog allt en liten tjockis vi fått. Vi väntar på att han ska börja öppna ögonen småningom, men han verkar inte ha nån brådska med det. Kira sköter och är så duktig, men visst tycker hon att det är skönt att ta en liten paus i bland och krypa upp i mattes eller husses knä eller springa och jaga sjöfåglarna som brukar vila sig här på tomten.
.
I kväll är det ju valborgsmässoafton och den skall firas i storslagen stil hos syster yster Sara och hennes familj tillsammans med några kusiner och gubbar. Antar att det kommer att slinka ner ett och annat gott i kväll, men det är smällar man får ta.. :) Jag ska alldeles strax i väg på veckans tredje och sista länk. Jag hoppas jag orkar fortsätta de kommande veckorna också, sommaren börjar ju vara i antågande och strandformen lyser med sin frånvaro. Tyvärr har jag ingen annan än mig själv att skylla, men surt är det.
.
En riktigt skön Valborg önskar jag er alla, blås inte bort i stormen och elda inte upp några hus när ni är i grillartagen! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort