Handledningen...

gick riktigt bra! Vi fick fina kommentarer om vårt arbete och nyttiga tips för både små förbättringar, tillägg och hur vi ska komma vidare. Nästa fredag har vi mellanseminarium och tills mitten av nästa vecka planerar vi ha fixat våra ändringar, eftersom vi också ska opponera någon annans arbete och nån annan ska kommentera vårt.
.
Jag hann inte på något Bodypass idag. Det blev inget Stepbody heller i tisdags då jag ju åkte norröver, så det bådar inte gott. Dock tror jag att jag ska börja väga mig på mina föräldrars våg i stället, enligt den är jag mycket lättare än den vi har hemma. :)
.
Sitter nu och väntar på att min älskling skall komma hem från jobbet, har ju inte sett honom på två hela dagar! Lite trist är det ju nog att vi ska bo mera eller mindre särbo de kommande veckorna, men det ska vi väl klara. Förhoppningsvis uppskattar man mera den tid man får tillsammans då också.
.
Jag saknar också min söta vovve, hon lämnade över natten i Kållby. Vi ska ju dit i morgon igen. Jag hann måla taket i spisrummet innan jag var tvungen att åka till Vasa så jag är rätt så nöjd med mitt dagsverke ändå. Dessutom kom både Sara o Kevin samt Mariana med Jonathan och Dewin på en första titt, så jag slapp ju vara ensam hela dan. :)
.
Nu måste jag börja fundera på nån mat, känner nästan att jag har lite huvudvärk. Dessutom är det så varmt här i stugan så jag storknar snart. Den här värmeregleringen fungerar inte riktigt som den ska, i vintras var det allt för kallt och nu är det på tok för varmt. Hoppas gubben får nån ordning på det i dag. Bla, bla, bla. nu ska jag släppa er vidare och bespara er mina oväsentligheter. Ha en skön kväll!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort