Rysligt effektiv

Kira är borstad, klippt och badad. Stugan är dammsugad. Examensarbetena är genomlästa och kommenterade. Sista maskinen med smutskläder är snart färdig. En ordentlig powerwalk/joggingrunda är avklarad. Bara packandet inför morgondagen kvar. Ibland är jag rysligt effektiv. Lyckligtvis är sådana dagar rätt så sällsynta, annars är det risk att jag skulle tilldelas någon typ av duktighetsdiplom. :)

Nu gäller det att överleva sista ensamma kvällen, morgondagens mellanseminarium samt eftermiddagens föreläsningar och sedan bilfärden norrut i morgonkväll. Sedan får jag äntligen träffa min bästa vän igen. Oj, vad Kira och jag har saknat gubben våran!

Jag fick förövrigt en kommentar på förra inlägget av någon som tydligen hade svårt att läsa vad jag skriver eftersom bakgrunden är mörk. Är det andra som har samma problem? Alltid när jag är inne på bloggen så är bkagrunden vit och det mörka syns bara i kanterna, förutom de allra första sekunderna när sidan ännu laddas, så jag förstår mig inte på det hela. Nåt datageni som vet mera än jag?


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort