Tråktisdag

Vad tråkigt det är att vara ledig! ;) Jag kan inte göra så där överdrivet mycket åt vårt EA för tillfället och även om det vore smart att redan nu börja fördjupa mig i min Kätilötyöbok så lockar det inte riktigt. Jag vill ju vara i Lepplax och renovera, inte här i Vasa och dra fötterna efter mig.
.
Vädret verkar ju dock en aning vackrare än i går, så om nån timma eller så ska jag väl ta en promenad åtminstone. Det är så skönt när marken börjar vara bar, även om man får slira sig fram på hala ställen mellan varven. Måste ta med Kira nu så länge hon orkar, innan magen blir för stor och klumpig. Enligt alla instruktioner jag läst på nätet så är det bäst för henne att hålla i gång så länge hon orkar, så har hon de bästa förutsättningarna för valpningen också. En bra grundkondition är ju a och o för människan också, så varför skulle det vara annorlunda för hundar.
.
Sen borde vi klura ut ett sätt att få fraktat vår bäddsoffa norrut också. Ingen av våra bilar har nämligen någon dragkrok, så vi får se hur vi löser det hela. På tal om soffor borde jag dessutom lägga ut soffmöblemanget vi har i vårt vardagsrum på find it och hoppas att någon vill ha det så slipper man slarva det av och an flera gånger.
.
Som ni ser har jag inget vettigt att komma med, jag försöker bara fördriva tiden. Gubben sov allt för länge i morse så han kommer nog hem rätt så sent i kväll = ännu längre tråkig ensamhet för min del. Antar att jag läst genom hela internet flera gånger innan han dyker upp... Tips på intressant och inspirerande tidsfördriv mottages med tacksamhet. Ha en skön tisdag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort