...

var på riktig storhandel i går, kändes som om jag handlat för en 10-personers familj minst. Jag länsade först hyllorna i Prisma och sedan var jag via Snellmans personalbutik för kött och korv-uppköp. Nu har vi nog både kylen och frysen fylld för en bra stund framöver. När jag kom till Prisma så kom jag lite väl sent i håg att gubben stulit mina "butikvagnspengar" ur bilen och jag var redan på väg in för att försöka få fixat ut en euro eller nåt i den stilen när jag stötte på Robbi, Mia och Teah som också skulle och handla. De hade en euro över åt mig så då var det problemet löst.
.
Till middag blev det lax med ugnsbakade rotsaker och efter att jag låtit gubben ta en tupplur på det så fick jag faktiskt honom att lista klart lilla sovrummet här uppe som småningom ska bli kontor. Sen skruvade han upp en lampa i hallen också, så nu är det inte lika beckmörkt här om kvällarna. På kvällskvisten var också fina vännerna H&M hit på glass och Davids rårörda hallon.
.
Jag hade tänkt vara lite sparsam på den nya mattan jag köpte från Ikea, men i går kunde inte gubben hålla sig längre utan var tvungen att öppna den och rulla ut den på golvet och den är verkligen så skön som jag hade tänkt mig. Jag är jättenöjd med den, jag ska bara förtränga vad jag betalade för den först.... ;)
.
.
Den har inte riktigt rätat ut sig helt ännu och dessutom ser den ju jätteliten ut på bilden, men den är nästan två meter i diameter. Ignorera även paffbitarna som ligger på golvet där bredvid, de är till för att skydda golvet när vi målar trappan. :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort