Tisdag

I dag har jag redan avverkat en av sakerna på min "att-göra" lista, nämligen ringt ett telefonsamtal. Bara vetskapen om att jag kommer att bli tvungen att ringa har legat som en börda på mina axlar i flera dagar. Tänk att det alltid ska vara samma sak fast det går hur enkelt och smärtfritt som helst efter att jag slagit siffrorna och tryckt på gröna luren. Man får ju undra i bland om man är riktigt riktig... :)
.
Det blev inget mathandlande för mig i går, jag fick bara plockat upp lite här och där och sen gick resten av kvällen åt till att umgås med Kevin och Pontus. Det blev en rejäl långpromenad med barnvagnen, jag var alldeles genomsvettig när jag kom hem, jag hade nog inte riktigt räknat med att det skulle bli så långt som det blev sist och slutligen. Skönt dock att få lite motion, det har inte blivit alldeles för mycket av den varan i sommar. Väl hemkommen där vid tio tiden så fick jag direkt ställa mig och kocka för att gubben inte skulle svälta i hjäl i dag på jobbet.
.
Jag hade bestämt mig för att inte stiga upp så sent i dag, så jag satte nog klockan på ringning, men det hjälper ju föga när man ända snoozar i nästan en timme. Nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag ska börja med att åka till stan, ta en sväng via banken och sedan ta och handla riktigt ordentligt med mat att fylla både kylskåp och frys med. Sen hoppas jag att gubben är motiverad nog att ta itu med lite renoverande när han kommer hem, jag skulle gärna se att de sista listarna och de sista takskivorna kom på plats, sen skulle det inte vara helt fel att ha en fungerande toalett här på övervåningen... :)
.
En skön tisdag till er!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort