Tvärtom

i jämförelse med de flesta andra som längtar till fredag eftermiddag för att kunna njuta av en ledig helg, så har jag nu mera eller mindre latat mig i nästan hela två veckor och ska nu i kväll veva igång och börja jobba. Jag ska jobba i kväll och på söndagkväll, så man kan gott säga att helgen är räddad. Dessutom är det ju villaavslutning i morgon, så den dagen är också mera eller mindre fullspäckad med program. Så - riktigt mycket ledigt kan jag inte säga att jag har den här helgen. Vilken tur att jag sovit till mellan halv elva och tolv hela veckan och laddat upp för att orka hela helgen. :)
.
I går fick jag ett ryck när gubben kom hem, så jag började baka. Det blev morotskakemuffins och även om det inte är min favoritkaka, (jag är inte mycket för kakor överhuvudtaget...) så tyckte t.o.m. jag att det blev riktigt gott. Jag borde verkligen ta och baka upp ett ordentligt baslager av både det ena och det andra att ha i frysen, för som det är nu har jag inget att bjuda några eventuella gäster på (och ingen soffa att be dem sätta sig i heller för den delen... ;) ).
.
Nu har jag ca halvannan timme att få något vettigt gjort innan jag ska till jobbet. Sen måste jag komma ihåg att hämta mitt MRSA och salmonella intyg innan jag börjar också, om jag nu ska slippa på någon praktik på tisdag. På måndag morgon ska vi vara klockan åtta (!) i Vasa, gissa om man är tvungen att stiga upp tidigt för att komma sig dit till den tiden. Med tanke på att man varit i jobb kvällen före dessutom så känns det ganska si så där lockande... Men, men... sen är det igen ett tag innan man behöver dit igen, om man bortser från två praktikseminarier, annars är det först i slutet på november som det blir dags för "riktig" skolgång igen.
.
Vill hur som helst passa på och önska er alla "normala" (och vettiga, som inte väljer yrken där man får offra helger, kvällar och nätter...) människor en skön ledig helg! :) Ta det lugnt på villaavslutningen så ni inte smäller fingarna av er eller bränner upp kåken. Tänk också på alla djur som blir skrämda av allt smällande och undvik att smälla i närheten av dem. Det var dagens moralpredikan, tack för ordet!

Kommentarer
FRIDA

Här hittar du mig nuförtiden! :D

2011-08-29 @ 16:06:25
Hemsida/blogg: http://www.fridaeastfield.blogspot.com

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort