18.12.2011

Gårdagen blev riktigt lyckad. Även om mina kastruller inte var de bästa med tanke på grötkokning, så det tog lite längre än jag hade menat innan gröten var klar, så spelade det absolut inte någon roll, för mitt hus var till brädden fyllt med 14 av de viktigaste människorna i mitt liv. Ljudnivån var rätt så hög mellan varven, eftersom alla mina syskonbarn för tillfället befinner sig i jag-ska-ha-alla-leksaker-själv-och-om-jag-måste-dela-med-mig-av-något-till-någon-annan-så-tjuter-jag-i-högan-sky- stadiet. Det oaktat så var gröten god, bärkrämen mums, Mias nygräddade jullimpor utsökta och allt förflöt utan större missöden. Varmt blev det här åtminstone, jag hade ingen termometer framme men jag misstänker att temperaturen här inne nog närmade sig trettio grader. Att öppna vädringsluckorna hade inte någon större effekt eftersom våra värmeelement bara blossade på i högre takt då i stället.
.
Strax efter nio var vi åter ensamma i huset och efter att ha plockat upp och återställt ordningen någorlunda så slängde vi oss i soffan med fötterna i högläge och bara slappade en stund. I morse tog jag världsrekord i sovmorgon och det tänkte nästan bli i överkant, känner att min nacke sänder arga meddelanden till min hjärna att den legat obekvämt allt för länge.
.
Just nu sitter jag och väntar på att min kära make ska återvända hem från dagens Vasa-utflykt och sedan ska vi söka oss mot Näs för att hälsa på svärföräldrarna en sväng. Sen får vi se vad resten av dagen för med sig. I morgon är det ju dags för jobb på kära korvfabriken, det ska bli så kul!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort