Fredag

I dag är det fredag och för min del en "ledig" dag. Vilket innebär att sitta framför datorn tills man kroknar. Jag har redan skickat in ett arbete och nu ska jag ta itu med lite resultatsredovisning för EA. Hipp hurra.
.
I går hade vi otroligt inressanta föreläsningar i tolkning av CTG kurvor. En och en halv timme förflöt i en hast och man hade gärna suttit där längre. Det händer inte så ofta, kan jag meddela er. För tillfället är jag så fruktansvärt skoltrött så jag vet inte ens hur jag ska orka med de fyra sista skolveckorna. Till all lycka så gick gårdagens tent någorlunda trots ett tentläsande som närmade sig en bottennivå. Jag försökte flera gånger under dagen att ta mig i kragen och börja läsa, men när klockan var över elva och det var dags att söka sig i säng hade jag väldigt halvhjärtat slarvskummat genom mina papper två gånger. Detta trots att ämnet i sig inte på något vis var ointressant, men jag orkade bara inte. Allt som heter skola börjar stå mig upp i halsen vid det här laget. Blä!
.
När vi slutade i går så slängde jag ett öga på min telefon och fick hjärtat i halsgropen när jag såg att jag hade tre missade samtal från söstra mi. Jag hann tänka ut tusen och ett hemska scenarion om vad som hade hänt innan hon svarade och var glad som en lärka. Hon undrade bara hur det skulle bli med vår pysselkväll som vi planerade in för en dryg vecka sen. Snacka om att skrämma livet ur folk... Nåja - pysselkväll blev det i alla fall, även om vi åt ungefär lika mycket som vi stickade (om inte mera) men roligt hade vi och det var huvudsaken.
.
Nu ska jag då som sagt ta itu med mitt EA. Jag hoppas på att ha skrivit det mesta tills gubben kommer hem, för då blir det storhandlande och sen storstädning innan det är dags för Idol-finalen. Jag har bestämt mig för att sitta och kolla hela finalen trots att jag ska upp till skolan i morgon. Vi har nämligen dessa lördagslektioner igen, med obligatorisk närvaro, så hur mycket jag än skulle önska att jag kunde skolka så går det inte. Å andra sidan ska vi snacka infertilitet i morgon och det är ju som bekant ett av mina favoritämnen, så jag kanske överlever ändå. Ni kan ju försöka hoppas på det åtminstone.
.
Ha en bra fredag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort