Godmorgon!

I dag steg jag faktiskt upp när klockan ringde vid nio. Å andra sidan har jag nu inte kommit mig för att göra nåt vettigt ännu, men det är väl en bisak. Jag är åtminstone vaken. I går for vi en sväng via Kållby för att fördriva kvällen lite och vem var där på besök om inte busungarna Kevin o Pontus. Den förste hade någon form av sockerchock och for runt som en Duracellkanin och den senare gjorde små bus i det tysta för att sedan spricka upp i världens leende när han blev påkommen. Åh, dessa underbara ungar!
.
Sen fick jag en "julklapp" av gubben i går också, nämligen tre "mössjägare". Lyckligtvis var det inga katter som hårar och skiter i hörnen utan tre manicker som man kopplar i eluttaget och som sedan har något ljud för sig som ska skrämma bort de där otäcka mössrackarna. Det där ljudet de har för sig skulle då enligt förpackningen inte höras av människor, men jag undrar nog vilka människor de testat på i så fall. Troligtvis halvdöva åldringar för man kan inte undgå att höra surret. Nå, det kan jag väl leva med bara mössen flyr sin kos.
.
I dag ska jag... ja, jag vet inte riktigt. Om orken finns ska jag eventuellt fixa lite på EA, kanske skriva några rader på den kritiska granskningen. Sen ska jag en sväng via apoteket och inhandla hjorthornssalt till i kväll för mor min och jag ska baka tunnbröd i kväll. Övriga planer finns inte ännu. Jag kanske bara ska njuta av lite jullov. Fast det är lite tråkigt att njuta av jullov i sin ensamhet. Vi får se vad det blir. Hoppas ni har en bra dag åtminstone!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort