En sargad familj...

En smått dramatisk rubrik kan tyckas, men sanningen är den att vi båda är rätt så sargade för tillfället. Gubben satte sina fingrar i en bandslip igår, så två av hans naglar och fingerspetsar på vänsterhand är av en mera ickeexisterande art för tillfället. Vi får hoppas att det är som med ödlesvansar så det växer ut nya småningom.
.
Själv var jag på ett Body pass i går. Eller det skulle vara ett Body pass men vår dragare låg hemma i flunsan så en av killarna på gymmet drog passet för oss i stället. Vi använde oss av "kahvakuulat", jag har ingen aning om vad de heter på svenska, men det är stora (och tunga) kulor som har handtag på. Dessa ska man då svinga och svänga och använda som tyngder vid olika rörelser. Sagt och gjort så tränade vi på som tokar och mitt i en serie av knäböj och sving med kulorna (det där sista lät ju lite som det lät...) så drabbades jag av världens mjölksyraattack i lårmusklerna. Jag kände hur det började krampa på framsidan av låren och benen kändes plötsligt som stockar. FY, vilken känsla! Jag har aldrig känt så förut, även om jag varit trött och musklerna ropat på nåd. Dock kunde jag ju inte "tappa masken" och ge upp, då hade man ju fått skämmas, så med mina sista urkrafter så segade jag mig igenom resten av serien och de därpå följande övningarna.
.
Mina framsida lår hade dock fått nog och sade upp kontraktet med mig med omedelbar verkan. Jag vet inte hur jag kom mig hem, bara att trycka in kopplingen i bilen krävde nästan all kraft jag hade och jag var rädd att få nya kramper så att foten inte skulle hållas på pedalen. Jag har aldrig varit med om att få träningsvärk så här snabbt, det brukar ju ta ett dygn eller två innan det börjar kännas riktigt ordentligt. Men inte den här gången dock. Resten av kvällen stapplade jag omkring som på träben och ännu i dag så är jag mera eller mindre handikappad, så dagens RVP pass var det inte tal om att delta i. Får snällt stanna hemma och plugga. I morgon blir det dock zumba med hela halva släkten. Ska bli skönt med ett zumba pass som omväxling, har blivit väldigt mycket muskelträning den senaste tiden och mindre aerobisk träning, men nu ska pumpen få jobba lite också.
.
Nu ska jag fortsätta jobba med mina skolarbeten. Jag har både ett och annat som jag borde ha fixat i dag. Ska dessutom ta med mig lite artiklar till examensarbetet när vi åker norrut och mitt mål är att jag åtminstone ska ha kämpat mig igenom ett par av dem den här helgen.
.
Hur som helst så vill jag passa på att önska er alla en riktigt skön helg!

Kommentarer
Linda

Hahhahaa! Knäböj och sving med kulorna... :D That made my day..! :D

2011-02-22 @ 08:31:52
Marika

;)

2011-02-22 @ 15:33:23

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort