...

Trött. Jag trodde att jag skulle somna som en stock i går kväll men icke sa nicke. Där låg jag och vred mig och vände mig, frös om tårna och min stackars hud som inte gillar kallt väder kliade än här och än där så innan jag äntligen fick tag i någon sömn var nog klockan närmare mitt i natten. Skönt att vi började tio i dag alltså. Stack hem lite tidigare från skolan också, vi hade räkning i farmakologi, barndelen och det var inget jag inte kunde så vid pausen gick vi.
.
Nu har jag suttit och fördrivit tiden på nätet, borde ha gjort lite skoljobb, men motivationen ville inte riktigt infinna sig. Ska alldeles strax på ett Stepbodypass så efter det kanske jag orkar engagera mig lite. Vi får se.
.
Gubben har varit riktigt duktig idag och ringt en massa samtal hit och dit. Småningom kanske vi får nån rätsida på hur vi ska fortsätta leva fr.o.m. sommaren. Dock känns det inte som om jag direkt längtar efter själva flyttandet. Har fortfarande nog efter förra sommarens packande, bärande och inte minst flyttstädande. Uschameij.
.
Nu ska jag försöka gräva fram lite träningskläder och sedan slänga en laxbit i ugnen så jag har nåt att käka när jag kommer hem. Ska bli så gott med lax, de senaste veckornas hårda budget har inte tillåtit några sådana kulinariska utsvävningar så jag ska njuta av varje tugga. :) Dock har jag ätit knäckebröd med ost nu efter att jag kom från skolan så jag har ost ända upp i halsen. Hoppas det inte kommer ännu högre upp när man river igång och börjar hoppa upp och ner på en stepbräda.
.
Jag måste medge att jag måååånga gånger hellre skulle krypa ner i soffan under filten och stanna där hela kvällen, men det gäller väl att försöka fokusera på känslan efter ett gympass i stället. Den slår i alla fall känslan av ett dåligt samvete som anklagar en för att ha förslösat en hel kväll på noll och ännu mindre.
.
Ha det gött!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort