Redan onsdag?

Det här verkar minsann vara en vecka som bara rusar iväg. Jag har bara förmiddagspass i skolan i morgon, så jag hoppas hinna med lite skolarbeten innan Bodypasset på eftermiddagen. Sedan blir det bibelstudium på kvällen och i morgon är det vår tur att ha hand om serveringen, vilket innebär att man inte hinner med mycket annat den kvällen. I dag hade vi vårdteori i skolan, känns lite trögt, jag börjar ha fått nog av dessa teoretiska kurser nu, men vad det verkar så är detta den sista "flum"kursen vi har, resten är praktiska saker inom barnmorskeriet. Vi hade även handledning för examensarbetet på eftermiddagen och jag måste nästan erkänna att jag började känna mig lite stressad då vi fick tilldelat oss den tidsplan som vi helst borde följa för att allt ska löpa smidigast möjligt med tanke på att vi även ska ha gjort ett utvecklingsarbete under det sista skolåret.
.
Nå, jag har i alla fall försökt jobba lite med några artiklar i kväll, skrev ut två stycken här hemma, men i slutet på den andra artikeln var det nog bara med lite tur och en stor portion viljestyrka som man kunde urskilja vad som stod på pappret så näst på inköpslistan står nog en ny patron eller påfyllnad av den gamla. Känner mig i vilket fall som helst rätt så duktig då jag fått kämpat mig igenom de två första vetenskapliga artiklarna. Det är inte alltid lätt att förstå sig på det vetenskapliga, speciellt inte när det är på engelska dessutom. Men övning ger färdighet, småningom går det väl bara mera och mera smidigt.
.
Idag blev det inte någon motion för min del. Hade varit skönt med en promenad i det vackra vädret men jag hade så mycket att ta itu med när jag kom hem så det blev inte av. Har bl.a. stekt över 50 köttbullar i dag, så ni kan ju försöka gissa vad vi kommer att äta de närmaste dagarna. :) Gubben har varit duktig och i dagarna två snickrat på en DVD-hylla. Jag "beställde" den för många månader sedan, men trots att han i ett tidigt skede skaffade allt material så har det sedan lämnat, men nu är den färdigt ihopsnickrad och så har han spacklat den också. I morgon eller på fredag så väntar slipning och målning, kanske den snart kan tas i bruk så jag slipper ha alla filmer i en pafflåda under trappan. Han kan om han vill, gubben min. :) Så här långt är det här med veckoplanering ett av de smartaste dragen hittills. Hoppas det håller i sig. :)
.
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, snart börjar Halv åtta hos mig och om jag orkar ska jag titta hur det går för kockarna i Sveriges mästerkock. Om jag inte orkar så har jag ju alltid världens skönaste säng att krypa ner i. :) Hoppas att ni har haft en riktigt skön onsdag, nu är det bara slutspurten kvar till helgen. Ha de gott!

Kommentarer
Mela

Vet inte om vi ska satsa på att ta bort det, kanske sen. När värsta sockersuget är borta :D känns som att jag skulle ge ganska mycket för en choklad just nu. haha

2011-02-09 @ 20:12:21
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort