det börjar redan...

lossna lite på sommarjobbsfronten. Fick ett erbjudande redan i dag från en avdelning på VCS, dock inte en av de jag helst hade farit till, så vi lämnade det lite öppet ännu. Jag skulle höra av mig i ett senare skede om det inte lyckas på någon av de avdelningar dit jag helst vill. Om jag skulle ha sån tur att jag faktiskt skulle få jobb på nån av de avdelningarna, så tror jag nästan att jag skulle kunna tänka mig att försöka överleva ännu en sommar i Vasa, även om den senaste kändes rätt så hopplös. Jag ska åtminstone unna mig mera ledigt den inkommande sommaren.
.
Nu måste jag bege mig ut för att försöka åtgärda de sista drivorna här på gården. Jag har världens träningsvärk i ryggen, sidorna och armarna efter gårdagens kraftansträngning, men vad kan man... Har man en bekväm (läs: liite väl lat) man så är man så illa tvungen att riva i lite mera själv. Men jag ger det inte mera än ca fyrtiofem minuter, mera hinner jag inte. Resten får nog allt gubben lov att fixa.
.
Kvällsskifte väntar sedan, i dag ska jag dessutom få gå på en föreläsning om familjeterapi, det blir intressant tror jag! Ha en skön dag alla! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort