P*ss, p*ss, p*ss...

Ett litet tips ang. rubriken. Stjärnan står inte för U och inte för O men bokstaven mittemellan på tangentbordet.
.
Steg förväntansfullt upp idag för att så snabbt som möjligt kolla kontot och sedan lika hastigt tömma det, eftersom gubbens hett efterlängtade lön kom i dag och de där räkningarna som jag nämnde i förra inlägget ligger som en påminnelse om livets tråkigheter här mitt för ögonen på mig. Gissa hur stora mina ögon blev när summan som kommit in på kontot är en liiiiiiten, liiiiiiten droppe i havet, ett par fjuttiga hundralappar som inte räcker någonstans i räkningshavet. Jag vet inte vad det är frågan om, ringde just gubben och han var ett minst lika stort frågetecken, dock skulle han försöka reda ut det hela. Man blir ju galen med mindre.
.
Nu ska jag dock försöka koppla bort allt vad tråkiga tankar på räkningar och annat skit heter och försöka hitta nåt ätbart åt mig. Ska till kvällsskifte i dag, fredagskvällen till ära och borde hitta nåt att äta både före och under skiftet vilket inte är det lättaste, börjar ha tömt frysen på den där hönsgrytan jag gjorde häromveckan och vet inte riktigt vad jag skulle veva ihop för ätbart. Både fantasin och råvarorna börjar tryta här i huset och med den här farten blir det ju att leva på vatten och bröd resten av månaden. ;)
.
Kom mig i allafall iväg på Zumba igår och det var i sanning länge sedan sist. Hade dessutom oturen att få en idiot framför mig som trängde sig närmare och närmare hela tiden så till slut var jag alldeles inklämd, såg inte ett dugg vad hon som drog passet gjorde och hade knappt nån yta att röra mig på. Det fanns en viss risk för att jag skulle börja knuffas tillbaka, men till denna tjejs stora lycka så lyckades jag behärska mig. Men nåde henne om hon upprepar sitt misstag flera gånger... Nä, så farlig är jag nog inte, men irriterande var det. När jag kom hem från zumban så var det igen snöskottning på schemat, varifrån kommer all den här snön? Lyckligtvis fick jag gubben ut för att hjälpa till så jag behövde inte skotta allt själv.
.
Nä, nu måste jag äta innan jag svälter bort. (stor risk...)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort