Trött så in i norden

Har avklarat en hel helg + en måndag på praktiken och har just kommit hem från morgonskiftet. Jag har inte sovit en enda ordentlig natt på över en vecka och snart ser jag i kors för att jag är så trött. Jag får ingen sömn på kvällarna, jag kan ligga i flera timmar och vrida och vända mig men det hjälper inte. Inte ens fast jag tvingar mig själv att inte sova på kvällen så hjälper det. Så fort jag lägger mig i sängen för att sova så är det nästan så att man hör hur det låter *pling* och så ligger man där med ögonen öppna och stirrar. Jag blir galen. Lyckligtvis har jag en ledig dag i morgon så jag hoppas att jag får sova en ordentlig natt i alla fall. Sedan väntar kvällsskifte på onsdag och torsdag och morgonskifte på fredag, sedan en helt ledig helg. Skönt! :)
.
Jag fick smita lite tidigare i dag så jag är i valet och kvalet om jag ska ta en skön promenad med Kira nu när det ändå är så milt väder, eller om jag ska kolla vad de har för pass på gymmet ikväll. Jag var och tränade i konditionssalen i lördags efter jobbet. (Här samlas det pluspoäng minsann :) ) I morgon har jag tänkt fara på stepbody på kvällen, men det känns som att jag borde göra nåt i dag också, om inte annat så för att jag säkert skall somna gott till kvällen.
.
Nu återstår bara 11 praktikdagar för min del. Jag var ju en vecka på Roparnäs innan julen och sedan hade jag tre veckor jullov. När jag skulle tillbaka efter julen förra måndan så kändes det väldigt motigt och jag hade gärna betalt en rejäl slant för att slippa. Men ack så man kan ändra sig, nu tycker jag att det går riktigt bra att vara där, även om jag ibland nästan blir lite rastlös av att sitta så mycket. Jag är ju van från tidigare praktikställen att man mera eller mindre får springa ändan av sig, eller åtminstone ha något att syssla med hela tiden, men här går så mycket ut på att sitta och prata, spela kort eller dylikt med patienterna. I bland känns det som om jag inte gör något vettigt, men kanske jag gör det ändå, vad vet väl jag.. ;)
.
Nähäpp, nu måste jag kolla gymmets schema. Nån form av motion var det visst på tapeten. Hoppas att ni har haft en skön helg!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort