Voi että...

Usch.
.
Just nu känner jag mig väldigt stressad. Jag har en massa saker som gnager i bakhuvudet som jag VET att jag borde göra omgående, men det känns som att varken tiden eller orken riktigt räcker till. Sov som en kratta i natt igen, fick tag i sömnen först någon gång runt en två tiden och inte blev det bättre av att man skulle sparka gubben ur sängen klockan sex. Sen tänkte jag aldrig kunna somna om. Jag tror jag får spunk.
.
Nu har jag suttit och skickat in ett par sommarjobbsansökningar för sommaren. Har skickat in till VCS och till jeppis, satt även och kikade lite på möcs hemsida, men jag har aldrig sett en sämre hemsida vad gäller att annonsera om sina möjligheter till sommarjobbserbjudande. En "allmän" ansökan som bara fanns på finska kunde man nog fylla i, men när jag tittade lite närmare på den så såg den ut att vara för såna som har slutfört sina studier, t.ex. fanns det ingenstans att fylla i hur många studiepoäng man har genomfört så här långt. Jag kände hur jag sakta men säkert fick nog och klickade bort hela skiten. Nånstans skall det väl nappa ändå.
.
Sen borde jag å det snaraste ta itu med att söka material till vårt examensarbete, främst då tidigare forskning, eftersom vi har som mål att inom februari ha hittat det teoretiska material som vi skall använda oss av. Det känns dock väldigt motigt och hela min kropp stretar emot så fort min hjärna försöker framkalla tankar som skulle kunna tänkas handla om skolarbete. Just nu är min studiemotivation ganska så långt på noll, inte minst vad gäller examensarbetet.
.
Jag borde också få lite mera ordning här hemma. Jag har för tillfället mängder med rena kläder som hänger nere i tvättstugan och väntar på att bli vikta och inradade i garderoben. Sen har jag en stor del av huset som borde dammsugas och golven torkas. Köket ser ut som ett bombnedslag. Kylskåpet (och kontot) borde fyllas på, hunden borde borstas innan hon hinner bli allt för tovig igen, snö borde skottas, (igen :( ), ja listan kunde göras hur lång som helst.
.
Sen har jag sån ångest över sommaren och vårt flytta eller inte flytta. Även om det bara är januari och minst fem månader innan nån flytt blir aktuell över huvudtaget så kan jag inte låta bli att fundera över det mest hela tiden. Ska vi flytta norröver redan då eller inte? Om gubben inte fått nåt jobb norröver ännu till sommaren så flyttar vi ju nog troligtvis inte, men det är så mycket som är öppet att jag med mitt kontrollbehov håller på att bli galen. Allt med jobb, skola och ställe att bo på hänger så i luften att jag inte får nåt grepp om någonting. Det enda som känns som "sak samma" så är var vi ska bo. Eftersom vi bor på hyra nu och det inte på något vis är omöjligt att hitta en hyresbostad i Pedersöretrakten så borde det ju inte vara nåt större problem. Det är ju "bara" att säga upp hyran och flytta. Börjar ju ha vanan inne med det sistnämnda då vi ju själva flyttade i förra sommaren och så hjälpte vi ju syrran o hennes familj när de flyttade nu strax innan jul. Har dessutom mycket av våra saker färdigt nedpackade i kartonger i garaget, endast det mest nödvändiga är framme.
.
Änniweij, mitt huvud spränger av alla funderingar, ovisshet, måsten och sömnlöshet. Jag vet inte i vilken ände jag skall börja. I bland känns det rätt så motigt. Man får väl bara försöka intala sig själv att det inte är nåt annat än i-landsproblem och att det nog löser sig på sätt eller annat, men det är inte alltid det lättaste det heller. Nu ska jag  sluta klaga för en stund åtminstone och börja på. Jag kan ju åtminstone försöka göra nåt åt den här kåken i alla fall så minskar ju lite från min "att göra" lista. Hoppas ni har ro i kroppen och knoppen i alla fall! :)

Kommentarer
Mela

Vilken tur vi har sådana gånger att vi kan knäppa händerna och BE! Vad vi inte vet, vet han och det är betryggande att veta :)



Känner igen mig i dina tankar. Var ska man bo?! Jobb?! Jag har kontrakt till sista februari, vad händer sen? Men jag försöker att inte grubbla ihjäl mig utan lita på Gud i såna situationer (även om det är svårt...man vill som på något sätt fortsätta att älta)



Jesus själv säger att vi inte ska oroa oss. Jesus slår fast att om vi tror på Honom så behöver inte vi oroa oss för alla dom här sakerna. Han säger att han tar hand om oss. På samma sätt som Gud föder fåglarna och klär liljorna, så vill han ta hand om den som bestämmer sig för att förtrösta på Honom!



KRAM :)

2011-01-18 @ 13:30:03
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Mela

1 Petr 5:7 Och kasta alla era bekymmer på honom, ty han har omsorg om er.

2011-01-18 @ 13:37:12
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
Mariana

Fleir som grubblar o funderar, ja sku så vila arbeit nastans isomar, bara över soman, men VANN? Du veit små bekymre som ältar på så man int kan sova helder! Nåjaa kanske ja ska va heim o, vem veit, men he sku vara så skönt ti arbeit bara några måna å san njut tills liten fylder 3!

2011-01-18 @ 17:06:46

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort