what a day...

Började som sagt dagen med tre timmars snöröjande på gården, sedan fick jag så småningom börja ställa mig i ordning för att ta mig till min praktikplats. Av de olika alternativ som jag räknade upp i förra inlägget så blev det en blandning mellan alternativ tre och fyra. Jag pumpade luft i cykeldäcken och smorde kedjan och tramporna för att få en så smärtfri cykeltur som möjligt. Detta hade dock i slutändan endast ringa betydelse då jag var tvungen att leda cykeln minst halva vägen eftersom ingen hade bemödat sig om att ploga cykelvägarna. Av hela sträckan på ca 7-8 km, så var det ca 100m som var plogat. Resten fick jag kämpa mig igenom världens snölager och med sommardäck på cykeln kan ni ju ana hur det såg ut. Det tog mig nästan en timme att komma till jobbet och jag var genomvåt av svett när jag äntligen kom fram. Mitt ansikte var eldrött i säkert en timme efteråt också. Lyckligtvis hade jag varit förutseende nog och tagit med ombyteskläder, men tyvärr hade jag inget ombytesfejs.
.
Gubben har dock fått loss bilen och kunde hämta mig ikväll. Hoppas det inte kommer en enda snögnutta i natt, eller resten av den här vintern för den sakens skull. Våra drivor här på gården börjar vara lika höga som mig, så snart vet jag inte vad vi ska göra av all snö.
.
Nu ska jag börja sova, det känns som om det inte tar länge att somna i dag, har ju varit vaken sedan halv sex i morse och har dessutom fyra timmars aktiv utemotion på kontot för dagen, månne man inte ska somna gott då. ;) Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort