26

i går blev jag igen ett år äldre. Jag gillar att fylla år och att ställa till kalas, men jag gillar inte att bli äldre. Eftersom detta dock verkar mera eller mindre oundvikligt så får jag väl bara acceptera faktum. Gårdagen i sig var då inte den mest händelserika, men jag fick ju kort och present och frukost på säng. (Det sista dröjde dock, men jag deklarerade bestämt för gubben att jag stiger inte upp innan jag fått frukost på säng... ;) ) Sen hann jag på släktträff i en halvtimme innan det var dags att söka sig till jobbet och där spenderades resten av kvällen. En sväng via McDonalds på hemvägen och så var det födelsedagsfirandet till ända.
.
Vi hade planer på att eventuellt besöka lantbruksmässan i Björneborg i dag, men eftersom jag ska i jobb i natt och vi inte ordnat med hundvakt innan så fick det vara. Nu ligger jag och surfar i stället och väntar på att gubben ska orka vakna. Borde jag kanske gå upp och breda lite smörgåsar för att få honom att öppna ögonen.
.
Köket håller på att ta form. Vi lyfte också in kyl och frys för att 1) slippa gå ut på balkongen varje gång man ska ha nåt ur kylen, 2) för att kunna köpa GLASS och 3) för att det ser mera färdigt ut med lite köksmaskiner... :) Dock blir vi tvungna att vänta i tre veckor på kaklen till köket och tre månader på kökskranen! Men eftersom jag hittat en kran jag prompt ville ha så känns det som att det är värt det. Vi får sätta in den gamla kranen så länge vi väntar. Förhoppningsvis är det inte så länge till innan vi kan börja kocka och baka igen, oj vad roligt det ska bli!
.
Bilder kommer småningom, jag lovar! Håll ut, håll ut... :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort