Hej!

Det har igen hunnit gå rätt så länge mellan mina uppdateringar. Här finns det tyvärr inte tid för att sitta framför datorn så bloggen har verkligen fått stå vid sidan av mitt liv för tillfället. Tråkigt tillika eftersom det händer så mycket som man gärna vill minnas senare, men nu är det som det är tills det blir annorlunda.
Jag jobbar på fortsättningsvis, har haft fyra dagar ledigt över midsommar vilket har varit riktigt skönt och det blev en mjukstart i dag då vi inte hade så många patienter för tillfället.
Fritjof växer så det knakar och klarar nu av att "bryta sig ut" (läs: klättra över) från inhägnaden under trappan så här blir det att jaga lortar i halva huset när man kommer hem från jobbet. Fortfarande är han dock fruktansvärt söt så han blir för det mesta förlåten rätt så snabbt. Tyvärr håller Kira på och lär honom den fula ovanan att rymma iväg när ingen ser, så vi får ha lite intensifierad övervakning när de är ute. I söndags var de båda försvunna så länge att jag hann bli allt orolig att nåt hade hänt dem, men sen så kommer de plötsligt tillbaka springandes längs vägen, så de hade väl bara varit på något äventyr.
Vi har lagt det nya golvet och hämtat det nya köket, men även om gubben fick ta bort gipset förra veckans torsdag så är han inte riktigt någon 100%-ig arbetskarl ännu, så det går nog ändå inte så snabbt framåt här. Bara vi fick de sista takskivorna på plats i köket skulle vi skruva köket på plats, det skulle kännas som en rejäl framgång, men vi får se hur gubbens handled mår när han kommer från jobbet i dag. Den har haft en tendens att värka och svullna upp när han använder den vilket inte är till någon fördel när saker och ting väntar på att bli gjorda här hemma.
Sommarvärmen ser ut att ha hittat tillbaka igen och jag hoppas att ni alla har tid att njuta av den!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort