Sorgen och glädjen de vandrar tillsammans

medgång och motgång de ständigt följs åt...

För drygt en halv vecka sedan så nåddes jag av ett sorgligt besked när min brorson föddes till världen alldeles för tidigt och endast blev två timmar gammal. Även om min vecka sedan dess har varit fylld med jobb, renoverande och en hel massa annat så har det ändå legat som en skugga över min vardag och många många gånger om dagen finns mina tankar hos Robbi och Mia. Man blir återigen påmind om att inte ta något för givet. På ett par timmar så kan allt förändras.

Jag har också dragit på mig en ordentlig förkylning, antagligen har jag fått den från någon av mina patienter eller så är det någon av mina nya jobbarkompisar som smittat mig. Det var ju allt en fin välkomstpresent, eller hur. I morgon har jag en ledig dag och då har jag tänkt pausa lite från renoverandet och njuta av det underbara sommarvärmen som vi har.

Huset ser ut som ett bombnedslag fortfarande och en hel massa jobb återstår men vi tar det lite i taget och försöker härda ut, det finns ju värre saker än att bo i ett halvfärdigt hus. Har en hel del målande kvar, även om jag för tillfället inte vill se en pensel. Sen är det lite taksättande också innan det är dags att byta ut golvet.

Vårt internet har blivit kopplat, men av någon konstig anledning så fungerar det inte. (Är jag ens förvånad? Nej, då konstigt vore det om det hade fungerat genast utan problem.) Så nu sitter jag här i Kållby och filosoferar. Hoppas att ni har det fint och skönt i sommarvärmen och har överseende med att mina blogginlägg inte kommer i någon strid ström direkt.


Kommentarer
Mela

Fy så fruktansvärt :( :( Beklagar verkligen :(

2011-06-10 @ 06:06:00
Hemsida/blogg: http://melano.webblogg.se/
svägerskan

2011-06-10 @ 19:34:11
svägerskan

sänder en varm kram till dej o dina kära...vet ju själv hur det känns att förlora de barn man gått o väntat på...

2011-06-10 @ 19:37:01

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort