Ett besked

har vi fått i dag, ett positivt sådant dessutom. Ett steg längre på vägen, nu är det "bara" ett litet kvar. Jag blir mera än galen på att det tar sån tid, men jag hoppas att ni orkar vänta. :) Många av er vet ju redan vad det är frågan om, men jag vågar ändå inte ropa hej högt innan vi är helt över bäcken. Så ni som inte vet och är sprängfärdiga av nyfikenhet (om det nu finns några sådana) - ge er till tåls ännu en dag eller två så borde det hela nog vara uppklarat. :)
.
Jag har faktiskt varit en riktig plugghäst idag, men dessvärre så tar det så länge att läsa så fast jag suttit länge så har jag inte hunnit igenom ens hälften av vad jag borde. Undrar var vi ska gräva fram nån talang som skulle fixa den här tenten åt mig, just nu känns det lite tröstlöst.
.
Sitter dessutom hela tiden och känner efter om jag nu inte känner av lite illamående. Så fort det bubblar eller har sig i magen så tror jag att nu, nu startar det. Snart får jag springa till toan. Men än så länge har det stannat vid inbillning och med seminarium och tent i morgon, sommarjobbsintervju på fredag och nattgäster fre-sön, så har jag i sanning varken tid eller möjlighet att bli sjuk just nu. Söta syskonbarn i all ära, men jag vill helst inte ha några magsjukebobbor av dem! :S Nu slutspurten på tentläsningen.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort