Glatt överraskad

Kan man bli ibland! :)
I går kväll var vi på bibelstudium så vi kom hem vid en niotiden. Jag satte mig med datorn här vid köksbordet och gubben for ner i källaren. Sen hörde jag någon som knackade, det lät som att gubben knackade i värmeelementet nere i källaren så jag knackade tillbaka i bordet. Sedan knackade han igen, och igen, och igen. Sen ropar han upp från källaren och undrar vad jag håller på och knackar för. Kira börjar morra mot ytterdörren och se - då går det upp ett ljus för tanten. Det är inte gubben som knackar i källaren utan någon som står utanför vår dörr och knackar! Jag är ingen fegis men någon som knackar så ihärdigt på dörren efter nio på kvällen en helt vanlig torsdag låter en aning skum, så jag ropade upp gubben från källaren så att han fick öppna.
.
Och vem står utanför dörren om inte hela familjen Löfs-Åkerlund! :) Vi väntade hit dem redan på sportlovet med då snorade de och hade sig så nu kom de på en överraskningsvisit istället. Inte oss emot! Skönt att jag fick en vettig ursäkt att skippa farmakologin i dag. :) Tandborstarna hade de med så det var bara att bädda gästsängen.
.
Gubben stack i väg till jobbet i morse, själv har jag dångat in en brakfrukost och busat lite med de goa ungarna. Nu stack de iväg för en runda på stan innan Nina skulle i jobb till kvällen, så nu har jag lite tid att få bort de mest juliga gardinerna, packa våra väskor och förhoppningsvis kika lite på mina farmakologipapper innan vi drar iväg norrut.
.
En fin start på helgen! Hoppas ni också har en skön helg!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort