Jag gäspar redan i förskott

med tanke på hur kort natt man har framför sig! Ni kommer väl alla ihåg att ändra klockan? För oss blir det tidig avfärd till Vasa och sedan kommer vi tillbaka, mamma nämnde nåt om att hon skulle göra nötbringa till söndagslunch och det vill man ju inte gärna missa... :)
.
Har haft en trevlig kväll med mina söta busungar och sen kom också moster I o hennes K hit på besök. Har suttit och surfat på resesidor och jag kunde när som helst packa väskan och sticka i väg söderut. Vi ska hoppas resefebern ger med sig snart för det brukar oftast inte hjälpa med annat än att man åker i väg nånstans. Det är dock inte det smartaste att resa nånstans just nu med tanke på hur mycket jobb jag har i skolan och att vi ska börja veva i gång renoveringen. Att resa upp renoveringspengarna tror jag inte är nåt bra beslut i längden. :)
.
Nu ska jag dra täcket upp över öronen och sova som en stock och hoppas att inga tanter i långklänningar jagar mig som förra natten. ;) Ni skulle nog inte tro mig om jag berättade ens hälften av mina drömmar, som sagt så saknar de oftast ett vettigt innehåll, det är bara en massa konstiga händelser som radas upp efter varandra och när jag sedan i efterhand tänker på min dröm så saknar den helt en "röd tråd" och jag har svårt att fatta hur allt hänger ihop, men just då när jag drömmer så känns allt helt logiskt.
.
Godnatt med er alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort